Catalijne @ En toen was er

En toen was er U2
Een theatrale vertelling door Harry de Vries met live muziek door Catalijne in Theater aan de Schie.

_______Tickets & Info:  Theater aan de Schie

De Ierse rockband U2 timmert al meer dan 40 jaar succesvol aan de weg. Met niet aflatende energie maakt de band nieuwe albums en struint met liveoptredens de wereld af. Deze middag verzorgt muziekrecensent Harry de Vries een theatrale vertelling over U2 i.s.m zangeres Catalijne. In een mooi decor verbeeldt hij de historie van de band, overlaadt Bono met lof, maar schroomt ook niet om kritiek op hen te uiten..

”Zangeres Catalijne vult de theatrale vertelling aan met haar zangkunsten en brengt een aantal nummers van U2 ten gehore. Catalijne heeft in het verleden covers uitgebracht, maar heeft ook eigen nummers. Zo zal ze 20 januari 2020 haar filmische soundtrack album ”Through the Wilderness” uitbrengen.  Met haar krachtige en verhalende manier van zingen weet ze het publiek keer op keer te betoveren. Ze was te zien in verschillende projecten van onder meer De Stokerij Schiedam zoals Don’t Shoot the Piano Player en Harry in Wonderland.”
– Bron: deschiedammeronline.nl

‘En toen was er… U2’ is te zien op zondag 12 januari 2020 om 15.00 uur in het Wennekerpand in Schiedam. Toegang is € 15,00. Kaarten via www.theateraandeschie.nl

___verdere programma___
Naast de muzikale, theatrale vertelling zal na de U2 Quiz die wordt gepresenteert door quizmaster Carlo Stiletto, waarbij u kans maakt op maar liefst € 250,- aan theaterbonnen, de concertregistratie Under a Blood Red Sky worden vertoond. Een concert dat door Rolling Stone Magazine ooit”één van de vijftig meest invloedrijke gebeurtenissen van de popmuziek” werd genoemd.

De vertoning van deze registratie vindt plaats in de theaterzaal in het Wennekerpand zonder tribune en zitplaatsen. De zaal en bar blijven tijdens de vertoning open om de live ervaring van het concert zo veel mogelijk te benaderen.

En toen was er wordt gesponsord door: Bier en Vinyl

Klinkt als: