Harry in Wonderland op De Parade Rotterdam een doorslaand succes!


Human-inc’s ”HARRY  IN  WONDERLAND” op De Parade Rotterdam bleek een doorslaand uit-en-uitverkocht succes!
Harry (ofwel Harrie) schokte iedereen met de algemeen bekende overtuiging dat online privacy toch wel een beetje erg openbaar is en ja.. dat we er misschien mee moeten stoppen? Want anders?
Maarja, die zang van SiriAlexa spybot CAT3 (AKA Catalijne) is dan ook niet te versmaden zo geweldig goed en dat aangevuld door de mega performance kwaliteiten van acteur Michaël Bloos, multi over-de-top media door Abel Enklaar, woordenschatrijk script van Rutger Kroon en regie door niemand beter dan Wannie de Wijn… En dat allemaal overtroffen door leading man, hoofrolspeler,  grande acteur Yorick Zwart.

Op naar De Parade Den Haag! Gaan jullie mee?

info:
https://deparade.nl/voorstellingen/de-stokerij-schiedam/

★ Rotterdam: 26 t/m 30 juni
★ Den Haag: 10 t/m 14 juli
★ Utrecht: 19 t/m 23 juli
★ Amsterdam: 21 t/m 25 augustus

H A R R Y  I N  W O N D E R L A N D
”Met de hyper-actuele thematiek privacy belicht Human Inc. de wereld van een heel andere kant. In deze voorstelling zie je Harry – een nette, rustige en nog volledig analoge man – aan wie de 21e eeuw voorbij lijkt te gaan. Wanneer zich in zijn leven een crisis voordoet in de vorm van een scheiding, is het hek van de dam. Een nieuwe smartphone, een paar datingsites, één tatoeage en wat hippe brillen verder en Harry is weer helemaal bij de tijd. Wanneer Har vervolgens ook nog permanent bezoek krijgt van een ultrasone happy hacker en de real-life bot CAT III raakt hij volledig het Noorden kwijt.”

A musically, multimedia, theatre piece by Yorick Zwart, script written by Rutger Kroon and directed by Wannie de Wijn!
In Collaboration with multimedia performer Abel Enklaar and Sound&Light designer Ralph Mantje!

Harry in Wonderland is een theaterstuk powered by De Stokerij Schiedam (human-inc.nl) | On Tour 2020: Alles voor de Kunsten
https://human-inc.nl/producties/harry-in-wonderland

Foto’s door Yorick Haan