Open BAC ★

Op dinsdag 8 oktober zal Catalijne met nieuw materiaal optreden tijdens de Open BAC avond op het Betty Asfalt Complex in Amsterdam.
De avond wordt gepresenteerd door Paulien Cornelisse en ze zal begeleid worden door niemand minder dan pianist Maarten Voortman http://www.maartenvoortman.nl/ 

Wil je er ook bij zijn en haar live meemaken? De zaal is open vanaf 19:30u en de aanvangstijd is 20:30u.

Tickets & Info: Betty Asfalt complex


Open B.A.C.

In samenwerking met Ben Lansink, een van de motoren achter de veelgeprezen gestopte Open Bak in Theater De Engelenbak, creëren we sinds oktober 2013 in het Betty Asfalt Complex (B.A.C) op eigen wijze weer een podium voor ambitieuze talenten op het gebied van kleinkunst, muziek, cabaret, varieté en wat je verder nog op een podium kan doen.

De Open B.A.C is een spannende en afwisselende avond waar je in intieme setting kennis maakt met de eerste try-outs van jong en oud talent. De avond wordt muzikaal omlijst door een klein theatraal combo o.l.v. Vera Marijt, dat de artiesten ook van passende begeleiding voorziet. De Open B.A.C wordt elke dinsdag gepresenteerd door een andere presentator en de verschillende optredens duren maximaal 15 minuten. Presentatoren waren de afgelopen twee jaar o.a. Dolf Jansen, Brigitte Kaandorp, Lenette van Dongen, Margot Ros, Erik van Muiswinkel, Paul Haenen, Patrick Stoof, Maike Meijer en Hetty Heijting. 

Meer informatie: www.openbac.nl