Zelfstandig trouwambtenaar & ceremoniezangeres

____________★_____________
Catalijne is zangeres en dromer op missie. Met de mooiste muziek of speech komt ze langs bij jouw persoonlijke gelegenheid om jou en je gasten op te vrolijken en te ontroeren. Met haar gevatte humor, tragische blikken en liefde voor mensen geeft Catalijne haar publiek de aandacht die het verdient.

MOGELIJKHEDEN:

B R U I L O F T: ceremoniezangeres & zelfstandig trouwambtenaar
Met één of meerdere muzikanten aan haar zijde zingt zij muziek door jullie persoonlijk gekozen en/of leidt ze de ceremonie als zelfstandig trouwambtenaar (BABS voor 1 dag) op haar eigen warme, spontane manier. Volledig afgestemd op Jullie dag.

en andere P E R S O O N L I J K E ,  I N T I E M E   M O M E N T E N.
Denk aan een jubileum, een viering… Die momenten waarop je iemand of een groep graag in het zonnetje zet en het leven viert, zingt Catalijne muziek door jullie persoonlijk gekozen. 

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op via info@catalijne.com
Samen bespreken we de mogelijkheden en kijken we naar de perfect passende vorm voor jouw gelegenheid.

CONTACT

____________________
P U B L I E K S R E A C T I E

”Wow Catalijne, WOW! Jij was ons ceremonie-monster – en hoe! Je gaf onze ceremonie een gouden randje. Je noemt jezelf een muzikale verhalenverteller en meer treffend kan ik het zelf niet omschrijven! Zoveel meer dan een ‘gewone’ BABS kan bieden. Ga dit alsjeblieft vaker doen en laat meer bruidsparen van jouw sprankelende aanwezigheid genieten. Nogmaals dankjewel!”
– Eva & Bart

”Ik vond dat een ongekende en emotionele ervaring! Erg mooi.
Ik hoop dat je de harten van mensen mag blijven raken met je prachtige stem”
– Anneke

“Lieve lieve Catalijne, BEDANKT! Bedankt in een vorm die ik eigenlijk niet met woorden kan omschrijven. Stel het je voor als een hele fijne knuffel afgetopt met een compliment waar je onderbuik een klein sprongetje bij maakt. Jij hebt onze dag ingelijst in een prachtig felgekleurd randje. Ik heb genoten! En wat betreft die emmer… die was vandaag en gisteravond goed van pas gekomen. Het plantje groeit als een malle! Veel liefs “
– Holly

“Catalijne, doe waors geweldig, fantastisch, creatief, vol humor, knap en baove alles de beste ceremonieaanelkaarspraeker dae weer os hawwe kenne wunsje. Danke danke danke ! Doe hubs al os verwachtinge eg meer dan waor gemaak, blief dit doon en maak anger luuj hie net zo gelukkig mit es os”
–  Rob

”Dat het bijzonder zou worden om door jullie onze ceremonie in het bos muzikaal te laten begeleiden hadden we wel verwacht. Maar dat het uiteindelijk zo’n verpletterende performance werd die perfect paste bij de sprookjesachtige setting hadden we nooit durven dromen. De manier waarop jullie naar onze wensen hebben geluisterd en daarin jullie eigen creativiteit en muzikaal talent hebben verwerkt, raakt ons diep. De uitvoering was daarmee hartverwarmend en volmaakt. Jullie hebben echt een speciaal plekje in ons hart veroverd. Prachtige mensen zijn jullie, duizend maal dank!”

– Myrthe & Sjoerd

‘’Jij ook bedankt voor die bijzondere ontmoeting en dat prachtige lied.
Ga hier mee door, mensen hebben dit nodig, positiviteit.’’
– Elly

‘’Laat me…
Al drie dagen zie ik die ogen.
Die uitstralen dat ze me mogen.
Mijn bloeddruk hebben bewogen.
En mijn warme bewondering lieten verhogen.’’
– Peter