Harry in Wonderland

Als Zangeres/Actrice/Songwriter maakte Catalijne in de rol van zingende robot deze muziektheatervoorstelling compleet.

Met een loopstation (Boss RC 505) in de hand zijn haar soundscapes een voelbare onderlaag, emotionele motor en weerspiegeling van het hoofdpersonage Harry. Aangevuld met het opzwepende, eigen geschreven en geproduceerde lied PosiTV ”.


”Harry in Wonderland” speelde op De Parade 2019 in de steden Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam. Na deze verkorte versie was de volledige muziektheatervoorstelling te zien zijn van januari t/m maart 2020 in de kleine theaters in Nederland.

”Harry in Wonderland : Een muzikale roadtrip door de krochten van cyberspace.”

Met de hyper-actuele thematiek privacy belicht Human Inc. de wereld van een heel andere kant. In deze voorstelling zie je Harry – een nette, rustige en nog volledig analoge man – aan wie de 21e eeuw voorbij lijkt te gaan. Wanneer zich in zijn leven een crisis voordoet in de vorm van een scheiding, is het hek van de dam. Een nieuwe smartphone, een paar datingsites, één tatoeage en wat hippe brillen verder en Harry is weer helemaal bij de tijd. Wanneer Har vervolgens ook nog permanent bezoek krijgt van een ultrasone happy hacker en de real-life bot CAT III (Catalijne) raakt hij volledig het Noorden kwijt.

  • Acteur – Yorick Zwart
  • Zang & muziek – Catalijne 
  • Acteur – Abel Enklaar
  • Schrijver – Rutger Kroon
  • Regie-advies – Wannie de Wijn
  • Techniek – Ralph Mantje

Het opzwepende, eigen geschreven en geproduceerde lied PosiTV dat te horen was in de voorstelling Harry in Wonderland, uitgebracht als single: