Skip to main content

Een reeks Anjerconcerten door Fanfarekorps Koninklijke Landmacht ”Bereden Wapens”.
Samen met presentator/interviewer Frans Pollux en zangeres CATALIJNE brengen zij een muzikale ode aan kameraadschap.

Het Fanfarekorps Bereden Wapens, een van de grootste militaire orkesten, geeft een wervelende show waarin op een muzikale wijze het verhaal van de (oorlogs)veteraan wordt verteld.
Presentator / interviewer Frans Pollux verbindt de ervaringen van de veteranen en de theatrale verhalen van zangeres Catalijne aan de muziek. De voorstelling is een concert, maar heeft ook elementen van een talkshow en een documentaire; muzikale momenten van bezinning en indrukwekkende getuigenissen van veteranen op beeld. Een centrale rol is weggelegd voor You’ll Never Walk Alone, een lied over doorzettingsvermogen en kameraadschap. Wees van harte welkom dit concert bij te wonen:

ON STAGE

Over het Anjerconcert: Defensie biedt samen met het Nationaal Comité Veteranendag zogenoemde Anjerconcerten aan. Een Anjerconcert uitgevoerd door militaire muziekkorpsen vertelt met muziek verhalen van veteranen en hun missies.

____________★_____________

Catalijne is zangeres binnen theater, bekend om haar verhalende en betoverende manier van zingen, performance en songwriting. Met de Concours de la Chanson liesbeth List-prijs op haar naam staat zijn voor muziek die raakt en verbindt.