Skip to main content
Catalijne. zangeres theater | actrice, songwriter en theatermaker

Boekingen & Samenwerkingen

Catalijne is te zien in theatervoorstellingen, concerten, shows en in de studio. Benieuwd wat zij in samenwerking met jou kan betekenen?

”Als zangeres heb ik maar één grote liefde en dat is mensen emotioneren en verbinden door middel van muziek. Dat kan ieders muziek zijn en elk muzikaal genre… Als het maar raakt.

M u s i c a l • S t o r y t e l l e r

Ik sta ik in mijn kracht als ik muzikaal een verhaal kan vertellen. Dit kan in een theatrale context zijn, maar ook een persoonlijke context. Op welk podium ik ook zing – concertzaal, theater, huiskamer of muziekstudio – ik doe het acterend/entertainend en vol overgave.

Wanneer er lieve mensen aan een project meewerken, loyaliteit hoog staat, en ieder creatief en praktisch in zijn/haar waarde wordt gelaten sta ik als zangeres open voor elk mogelijk concert, theateruitvoering of evenement.
Stuur vrijblijvend een mail naar info@catalijne.com om in gesprek te komen.

Al mijn muzikale projecten en samenwerkingen beginnen en eindigen met een muzikale en emotionele noodzaak.
Muzikale verhalen vertellen, dat is wat ik doe.
Emotioneel, expressief, oprecht, muzikaal en creatief…”

Catalijne

⋆⋆⋆⋆⋆
ZANGERES | THEATRAAL PERFORMER

____________★_____________

Catalijne is zangeres binnen theater, bekend om haar verhalende en betoverende manier van zingen, performance en songwriting. Met de Concours de la Chanson liesbeth List-prijs op haar naam staat zijn voor muziek die raakt en verbindt.

Een zangeres die zingt vanuit liedinterpretatie, met ervaring in acteren, dans, songwriting, theatermaken, en desgewenst mee kan denken in het gehele creatieve maakproces.